Actieve gezinsvakanties Zwitserland

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Zwitserland.

Club Med

Zomervakantie Villars-sur-Ollon in de Zwitserse Alpen. Wandelen, golfen of heerlijk ontspannen in het buitenzwembad met uitzicht op de bergen in Clubdorp Villars-sur-Ollon. Tijdens deze zomervakantie in Villars-sur-Ollon kunt u heerlijk genieten van bergwandelingen, fietsen in de bergen en veel sporten, zodat u einde dag lekker kunt gaan genieten in het schoonheidscentrum.

 
Bizztravel

Boek uw wintersport inclusief voordelige skipas naar de top skigebieden van Zwitserland bij Bizztravel. Kies voor een fantastisch skioord zoals Quatre Vallées, Films-Laax-Falera en Saastal waar alles mogelijk is. Wilt u verzekerd zijn van de beste deal voor uw ski- en snowboardmateriaal en uw lessen? Leg dit direct vast bij uw boeking, dan biedt Bizztravel u de laagste prijs garantie.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Zwitserland een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.