Actieve gezinsvakanties Tsjechië

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Tsjechië.

Tsjecho Reizen

De sportieve mogelijkheden van Tsjechie zijn talrijk en bieden goede condities voor een wintersportvakantie. De skisport is goed ontwikkeld en er zijn dan ook overal voldoende liften aanwezig. Het huren van ski uitrusting en het vinden van een skischool is nergens een probleem en is niet zo duur. Ook het huren van benodigdheden is geen probleem. Bij diverse skicentra is er ook een kinderskischool en zijn er kinderopvang faciliteiten.

 
Wintersport in Tsjechie

Voor een wintersportvakantie met kleine kinderen kunt u uitstekend in Tsjechie terecht. Steeds meer mensen ontdekken Tsjechië als wintersportland, temeer door de optimale prijs-kwaliteit verhouding. Tsjechië beschikt over uitstekende wintersportmogelijkheden in het Tsjechische Reuzengebergte (Krkonose). Het bekendste wintersportplaatsje is hier Spindleruv Mlyn, waar prima pistes en faciliteiten aanwezig zijn.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Tsjechië een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.