Actieve gezinsvakanties Spanje

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Spanje.

SNP

SNP

SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen gaan ondernemen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma’s zoals bijvoorbeeld unieke ezeltochten, een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houten vlot of een verblijf in een ingerichte tent op een landelijke camping met speel- en zwemfaciliteiten.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Spanje een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.

 
Eilandhoppen

Ontdek de Canarische eilanden door te gaan eilandhoppen. Vaar van het ene eiland naar het ander en val van de ene verbazing in de andere. Op het dek van de ferry in het zonnetje neemt u afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. De Canarische eilanden zijn met name door het uitstekende klimaat uitermate populair onder vakantiegangers die houden van vakanties met aangename temperaturen en veel zon.