Actieve gezinsvakanties Oostenrijk

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Oostenrijk.

Bizztravel

Wie aan Oostenrijk denkt, denkt aan Wintersport! Hier vind je uitstekende faciliteiten, wereldberoemde après-ski en Oostenrijkse ‘gemütlichkeit’. Al jaren is dit wintersportland immens populair onder Nederlanders en dat is niet voor niets. Alles wat u van een wintersport mag verwachten, vindt u in Oostenrijk. Van kleinschalige kindvriendelijke familieskigebieden tot ware skicircussen waar werkelijk niets teveel is.

 
Wintersport Mayrhofen

Niet voor niets is het gezellige Mayrhofen al sinds tientallen jaren bij Nederlanders een populaire wintersportbestemming. De vele offpistemogelijkheden maken het gebied ook populair bij snowboarders. Ook voor gezinnen met kleine kinderen is Mayrhofen een uitermate geschikt skigebied. In Mayrhofen is dagopvang voor de kinderen, zoals in Wuppyâs Kinderland voor kleintjes vanaf 3 maanden tot 7 jaar.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Oostenrijk een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.