Actieve gezinsvakanties Nederland

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Aanbieders van actieve gezinsvakanties in Nederland.

SNP

SNP

SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen gaan ondernemen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma’s zoals bijvoorbeeld unieke ezeltochten, een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houten vlot of een verblijf in een ingerichte tent op een landelijke camping met speel- en zwemfaciliteiten.

 
Boerenbed

Het Betere BoerenBed biedt verblijfsrecreatie aan gezinnen met kinderen die bewust zoeken naar kwaliteit en kleinschaligheid. In een 'kant en klare' comfortabele accommodatie waarbij beleving en ervaring voorop staan. Bewust vakantie vieren in het natuurlijke ritme van het buitenleven, op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied.

 
Fiets-Fun

Fiets-Fun organiseert actieve fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland. Ideale fietsvakanties samen met uw kinderen. Zo is er in Nederland een werkelijk schitterende tour uitgezet in het gebied rond Giethoorn, in het Nationaal Park De Weerribben. Fietsen door dit landschap is als een reis langs een middeleeuws Hollands schilderij.De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet.

 
FarmCamps

Met een FarmCamps boerderijvakantie logeert u met het hele gezin in een luxe safaritent bij de boer. FarmCamps zijn kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in de hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!