Actieve gezinsvakanties Kroatië

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Kroatië.

Estivant

Estivant (het Franse woord voor 'zomergast') is al bijna 10 jaar succesvol met bijzondere zomervakanties. Estivant bezorgt veel gezinnen al jaren een belevenis van formaat. Estivant heeft unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma's en originele bestemmingen. Niet alleen de kinderen ontmoeten leeftijdsgenootjes, maar ook contact met andere ouders is snel gelegd. Alle accommodaties zijn uitstekend verzorgd en variëren tussen luxe ingerichte bungalowtenten, mobile homes en hotels. Uiteraard is het vervoer ook tot in de puntjes verzorgd.

 
Amorgos

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos met opgeleide Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs. De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Kroatië een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.