Actieve gezinsvakanties Italië

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Italië.

SNP

SNP

SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen gaan ondernemen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma’s zoals bijvoorbeeld unieke ezeltochten, een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houten vlot of een verblijf in een ingerichte tent op een landelijke camping met speel- en zwemfaciliteiten.

 
Amorgos

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos met opgeleide Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs. De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.

 
Bizztravel

Skiën in Italië betekent variatie. Door de aaneenschakeling van talloze gebieden maak je geweldige tochten en word je niet gedwongen om hele dagen dezelfde afdaling te nemen. Bovendien is Italië door de moderne sneeuwkanonnen zeer sneeuwzeker, zodat je zelfs in het voor- of het naseizoen heerlijk kunt skiën of snowboarden. Omdat Italië nog niet ontdekt is door het massatoerisme, zijn lange wachttijden bij de skiliften vrijwel niet aan de orde. Zorgen maken over onnodige verveling bij de kids, is dus niet nodig.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Italië een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.