Wintersport met kleine kinderen

Wintersport met kinderen

Als wintersportliefhebber met kleine kinderen hoef je de wintersportvakantie niet aan je voorbij te laten gaan. Er zijn tegenwoordig genoeg kindvriendelijke wintersportplaatsen waar allerlei voorzieningen zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de kleine skiërs zijn er miniklasjes. Veel plaatsen beschikken tegenwoordig over een skischool waar de kinderen de hele dag bezig gehouden kunnen worden.

Peuters en kleuters die niet willen of nog niet kunnen skiën zullen zich op de wintersportvakantie toch uitermate goed kunnen vermaken. Ze kunnen heerlijk sleëen en ravotten in de sneeuw. Tegenwoordig zijn er ook heel wat plaatsen waar ze crèches hebben voor heel jonge kinderen.


Een onbezorgde wintersportvakantie met kleine kinderen? Boek via onze aanbevolen aanbieders!

Sunweb Wintersport
Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van wintersportvakanties naar Europese sneeuwbestemmingen. Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Enkele jaren geleden zijn de wintersportreizen van het gerenommeerde merk GoGo Tours ook ondergebracht bij Sunweb Vakanties. Sunweb Vakanties heeft al meer dan 15 jaar ervaring in kwalitatieve gezinsvakanties tegen scherpe prijzen.

Club Med
Club biedt geweldige All inclusive wintersportvakanties voor gezinnen met jonge kinderen aan. De kinderen kunnen skiën met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie. All inclusive wintersport: dus naast het heerlijke eten en drinken zijn ook de skilessen inbegrepen. Dit maakt de wintersport met de kinderen een heerlijke ervaring. Club Med zorgt ervoor dat de kleintjes op ludieke wijze kennismaken met sneeuw. Les krijgen, spelen, rusten, kinderen van 4 tot 11 jaar ontdekken de sneeuw en leren skiën, in hun eigen ritme.

Bizztravel
Bizztravel biedt wintersportvakanties naar meer dan 100 verschillende bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bij Bizztravel heb je de mogelijkheid uit verschillende soorten accommodaties om in te verblijven tijdens de wintersportvakantie. Chalets, appartementen, hotels en pensions zijn online te boeken. Bizztravel biedt de laagste prijs garantie op o.a. skihuur, skiles, skipas en verzekeringen.

Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod wintersportreizen voor gezinnen met kinderen. Cirkel Vakanties is dankzij jarenlange ervaring dé aangewezen specialist voor wintersportvakanties voor gezinnen. Het Snow & Fun team van Cirkel Vakanties organiseert gedurende de week allerlei activiteiten voor de kids. Kies je voor een wintersportvakantie met Cirkel Vakanties, dan ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Maar je geniet tevens van het gemak van een groepsreis.

Alle Wintersporthuizen
Alle Vakantiehuizen Online biedt jou een ruim aanbod wintersporthuizen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Spanje. Wintersportappartementen en wintersportchalets voor het hele gezin. Ga je met een grote groep, of wil je wat privacy en ruimte, kies dan voor een groot vrijstaand wintersportchalet. En wil je extra luxe, boek dan een chalet met sauna!

Wintersportaccommodaties
Wintersportaccommodaties.nl beschikt over een ruim aanbod van wintersportaccommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten. Het aanbod bestaat uit ruim 650 accommodaties, verdeeld over Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Wintersportaccommodaties vanaf 2 personen maar ook met groepen van meer dan 20 personen.