Luxe kamperen

Luxe kamperen

Vakanties op de camping in luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten zijn de laatste jaren erg populair geworden. Steeds meer gezinnen verbleven tijdens de vakantie in een compleet ingerichte accommodatie op de camping. Geen gezeul met tentstokken of lange autoritten met een caravan achter de auto. De ingerichte stacaravans en bungalowtenten zijn van allerlei luxe voorzien, zodat je zorgeloos kunt genieten van een comfortabele kampeervakantie.

Stacaravans
Een luxe stacaravan heeft een woonkamer met eethoek en minstens twee slaapkamers. Ook is de stacaravan voorzien van een badkamer met warm en koud water, een toilet en douche. Verder vindt u in iedere stacaravan een inbouwkeuken, met een gasfornuis en koelkast met vriesvak. Sommige types stacaravans zijn uitgerust met magnetron, grill, oven en airconditioning.

Luxe bungalowtenten
Een compleet ingerichte bungalowtent is geschikt van vier tot zes personen. In de bungalowtent is volop plaats voor een eettafel met stoelen. De bungalowtenten zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met koelkast, gasstel, grill en allerlei keukenbenodigdheden. De slaapvertrekken hebben dubbele wanden, zodat deze goed geisoleerd zijn. In de slaapvertrekken staan normale bedden.

Stacaravan of luxe bungalowtent huren? Boek via onze aanbevolen aanbieders!


Roan Camping Holidays
Roan verzorgt al meer dan 28 jaar luxe campingvakanties voor gezinnen. Roan verzorgt campingvakanties in perfect uitgeruste bungalowtenten of stacaravans op één van de speciaal voor u geselecteerde kwaliteits-campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië.

Suncamp holidays
Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met ruim 40 jaar ervaring. Bij Suncamp holidays is men aan het goede adres voor compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken via de website.


Alle aanbieders van stacaravans en luxe bungalowtenten