Gezinsvakanties

Gezinsvakanties

Voor kinderen is de vakantie vaak het absolute hoogtepunt van het jaar. Kinderen kunnen al weken naar de vakantie uitkijken. De spanning van het inpakken, het vertrek, de reis en de ontelbare leuke dingen die in de vakantie gedaan worden. Heerlijk met het gezin op vakantie, soms samen met Opa en Oma.

Met het gezin in een vakantiehuis
Omdat luxe en comfort voor een plezierige gezinsvakantie een belangrijke randvoorwaarde kan zijn, is er natuurlijk niets praktischer dan een volledig ingericht vakantiehuis. Bij Eurovakantiehuis heb je een ruime keuze aan vakantiehuizen, van een vakantiehuis op een vakantiepark tot een sfeervolle boerderij speciaal voor gezinnen. Met het aanbod van meer dan 20.000 vakantiehuizen zal je vast een geschikt vakantiehuis vinden.

Luxe kamperen met kinderen
Voor kinderen is kamperen helemaal het einde. Zij kunnen op de camping kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, terwijl ze ook alle ruimte hebben om heerlijk te ravotten. Als je dan ook nog eens in een luxe stacaravan of compleet ingerichte bungalowtent verblijft zit je helemaal goed. Tegenwoordig zijn de luxe campings met al haar moderne faciliteiten een waar vakantieparadijs voor de kinderen.

Kindvriendelijke campings
Er zijn verschillende campings die hun faciliteiten en mogelijkheden nadrukkelijk hebben afgestemd op de allerkleinsten. Deze campings zijn speciaal uitgerust met kindvriendelijke accommodaties voor jonge gezinnen. Er is overal aan gedacht. Een peuterbad in het zwembad, veilige speeltuintjes, restaurant met kindermenu's, babyvoeding in de supermarkt, activiteitenprogramma's, peuterclubs en nog veel meer.

Actieve vakanties met het gezin
Tegenwoordig zijn er steeds meer reisorganisaties die actieve gezinsvakanties aanbieden. Wandelen over kronkelende bergpaden, kanoën door schitterende beekjes, raften over kolkende rivieren of een machtige rots beklimmen. Het kan allemaal tijdens een georganiseerde actieve gezinsvakantie. Naast het uitgebreide en afwisselende programma is er natuurlijk ook voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen.

Gezinsvakanties in heel Europa
Gezinsvakanties Nederland
Gezinsvakanties Belgie
Gezinsvakanties Duitsland
Gezinsvakanties Frankrijk
Gezinsvakanties Italie
Gezinsvakanties Portugal
Gezinsvakanties Oostenrijk
Gezinsvakanties Kroatie
Gezinsvakanties Spanje
Gezinsvakanties Tjechie
Gezinsvakanties Zwitserland