Actieve gezinsvakanties

Wandelen over kronkelende bergpaden en uitkijkend over prachtige valleien, kanoën door schitterende beekjes, raften over kolkende rivieren of een machtige rots beklimmen. Het kan allemaal tijdens een georganiseerde actieve gezinsvakantie. Doe mee aan het uitgebreide en afwisselende programma. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen.


Actieve gezinsvakantie boeken? Bekijk hieronder onze tips!


SNP
SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma's zoals unieke Franse ezeltochten of een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houtvlot.

Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties is al 20 jaar dé specialist in groepsreizen exclusief voor singles, éénoudergezinnen en gezinnen. Tijdens een actieve gezinsvakantie kan je aan vele sporten deelnemen. Je bent geheel vrij om te kiezen aan welke activiteiten je meedoet. Een actieve reis met kinderen kent een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning.

FarmCamps
FarmCamps biedt boerderijvakanties aan in luxe safaritenten bij de boer. FarmCamps zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Kinderen kunnen het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen, buitenspelen, hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!