Actieve gezinsvakanties Frankrijk

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Overzicht van aanbieders van actieve gezinsvakanties in Frankrijk.

SNP

SNP

SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen gaan ondernemen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma’s zoals bijvoorbeeld unieke ezeltochten, een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houten vlot of een verblijf in een ingerichte tent op een landelijke camping met speel- en zwemfaciliteiten.

 
Club Med

Vittel Ermitage biedt de ideale all inclusive vakantie om activiteiten te ondernemen met je gezin en daarnaast optimaal te ontspannen. Tijdens je all inclusive vakantie in Vittel Ermitage kan je de gehele dag door golfen, boogschieten, tennissen en nog veel meer sporten. In de avond rust je lekker uit aan het zwembad. De hele dag door krijg je snacks en drankjes, in de ochtend een heerlijk ontbijt, in de middag lunch en in de avond een buffet diner. Dit alles inclusief.

 
Estivant

Estivant (het Franse woord voor 'zomergast') is al bijna 10 jaar succesvol met bijzondere zomervakanties. Estivant bezorgt veel gezinnen al jaren een belevenis van formaat. Estivant heeft unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma's en originele bestemmingen. Niet alleen de kinderen ontmoeten leeftijdsgenootjes, maar ook contact met andere ouders is snel gelegd. Alle accommodaties zijn uitstekend verzorgd en variëren tussen luxe ingerichte bungalowtenten, mobile homes en hotels. Uiteraard is het vervoer ook tot in de puntjes verzorgd.

 
Cirkel

Cirkel heeft jarenlange ervaring in het organiseren van actieve gezinsvakanties. Cirkel is in staat de reizen op maat voor u te organiseren. Individuele vrijheid en de gezelligheid en het gemak van een "groepsreis" spelen bij Cirkel een hoofdrol. Tijdens de reizen van Cirkel krijgt u de rust en de tijd om van de overweldigende natuur, de leuke en bijzondere activiteiten en de mooie dingen van het leven te genieten.

 
Fiets-Fun

Fiets-Fun organiseert actieve fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland. Ideale fietsvakanties samen met uw kinderen. Zo kunt u prachtige fietstochten maken door het mooie, afwisselende en vlakke gebied van Bretagne, rondom het Bassin d'Arcachon of in de Provence tijdens uw fietsvakantie intens genieten van geuren, kleuren en een heerlijke zomer.

 
1-Reizen

Een driedaagse reis naar Disneyland Parijs boekt u nu extra goedkoop bij 1-Reizen. Tijdens deze busreis kun je twee dagen volop genieten van de magie van Disneyland Parijs. Ervaar de sprookjesachtige sfeer en beleef de meest spectaculaire attracties. Kom en ontdek de nieuwe generatie Disney sterren en verhalen tijdens het Disney new generation festival met vrolijke, gloednieuwe shows en parades.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in Frankrijk een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.