Dagje uit met kinderen in Duitsland

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen in Duitsland?
Hieronder vindt u leuke tips voor een dagje uit met kinderen in Duitsland.


Kernie's Familiepark
In Kernie's Familiepark is elke dag van alles te beleven. Het park heeft vele schitterende en spannende attracties waaronder draaiende teacups, springkussens, botsboten, een reuzenrad, een wildwaterbaan, een skelterbaan en een achtbaan. Met name kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar vermaken zich opperbest. In Kernie's Familiepark zijn de attracties, friet, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen! Zelfs het parkeren is gratis!
>> meer informatie over Wunderland

Movie Park Germany
In Movie Park Germany voel je je alsof je in Hollywood bent. In Movie Park worden in meer dan 40 attracties en shows de films werkelijkheid. Ontmoet je bioscoop- en tv-helden in het echt en ga samen op een grote ontdekkingsreis. Slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht. Begeleidt SpongeBob in de “Splash Bash” naar Bikini Bottom of test samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding “Atomic Flyer”. Stort jezelf met 100 km per uur vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall of draai een paar loopings in de MP Xpress.
>> meer informatie over Movie Park

Playmobil funpark
Ga varen met een super groot piratenschip, verdwaal in het doolhof of ga op onderzoek in de goudmijn. In Playmobil funpark in Duitsland komt playmobil tot leven! In het Playmobil funpark ontdek je de bijzondere wereld van de indianen en cowboys. In Playmobil funpark kom je al jouw favoriete playmobilfiguren zeker weten tegen! Een ontzettend leuk park voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen in Playmobil funpark ook veel waterplezier beleven in de waterspeeltuin!
>> meer informatie over Playmobil funpark

Sea Life Königswinter
Sea Life Königswinter is zeker een bezoek waard voor een dagje uit met kinderen in Duitsland. Ontdek de wonderlijke dierenwereld in zee in Sea Life Königswinter. In dit fascinerende aquarium leven meer dan 2000 zeedieren van meer dan 120 verschillende soorten. Er is dus genoeg te zien. De topattractie van deze bijzondere dierentuin is de glazen onderwatertunnel. Bekijk hier de Japanse reuzenkrab, diepzeepissebedden en andere angstaanjagende creaties.
>> meer informatie over Sea Life Königswinter