Dagje uit met kinderen in België

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen in België?
Hieronder vindt u leuke tips voor een dagje uit met kinderen in België.


Bobbejaanland
Bobbejaanland is één van de populairste pretparken in Europa. Bobbejaanland is een erg kindvriendelijk park. Het pretpark beschikt over tal van spannende attracties, waarvan heel wat overdekt. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher, waterpret in de Banana Battle etc.etc. Omdat er in Bobbejaanland zoveel te beleven is, hoef je ook nergens lang te wachten.
>> meer informatie over Bobbejaanland

Olmense Zoo
Beleef een beestig dagje uit met het gezin in de Olmense Zoo! Bewonder de dieren in Tropenhal (nieuw in 2012), de Savanne met o.a. Afrikaanse olifanten en giraffen, het Berenbos en de grote Wandelvolière. Naast de pronkstukken van het park; de witte tijger en de witte leeuw, ontmoet je nog tal van andere dieren: een uitgebreide verzameling katachtigen, apen, witte wolven, reptielen, spinnen, zebra’s, exotische vogels, etc.
>> meer informatie over Olmense Zoo

Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne wordt 10 jaar en zet de boel op z'n kop. Plop, Bumba, Mega Mindy en je Plopsa-vriendjes hebben het themapark vrolijk versierd. Zorg dat je van de partij bent voor een spetterend feestjaar vol magie. Beleef met heel je familie duizend-en-één verjaardagskriebels in meer dan 40 spannende attracties, ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet&greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Dit feest mag je niet missen!
>> meer informatie over Plopsaland De Panne

Technopolis
Eens door de lucht fietsen? In een cockpit kruipen en een vliegtuig besturen? ..of een raket lanceren? Het kan allemaal in Technopolis. In Technopolis kun je terecht voor massa’s leuke interactieve experimenten, spectaculaire demo’s, verrassende wetenschapsshows of een automatisch theater over het menselijk lichaam. Het Vlaamse doe-centrum in Mechelen is een permanent platform voor wetenschap en technologie in Vlaanderen.
>> meer informatie over Technopolis

Zoo Antwerpen
Geniet van een ontspannen dagje in de dierentuin in ZOO Antwerpen. Verwonder u over de ongeveer 5000 exotische dieren in ZOO Antwerpen. Met een bezoek aan ZOO Antwerpen wordt u ingewijd in de wondere leefwereld van de dieren en de natuur. Borden, interactieve panelen, klapluikjes en zelfs touchscreens begeleiden u op uw ontdekkingstocht door de ZOO Antwerpen heen. Door een bezoek te brengen aan de ZOO draagt u ook uw steentje bij aan het behoud van de natuur op aarde.
>> meer informatie over ZOO Antwerpen