Actieve gezinsvakanties België

Luxe kamperen | Kindvriendelijke campings | Actieve gezinsvakanties | Landinformatie | Dagje uit met kinderen

Aanbieders van actieve gezinsvakanties in België.

Cirkel

Actief met kinderen in België. Niet te ver van huis en toch een vakantiegevoel, dat krijg je in het bosrijke heuvelland van de Ardennen. Het landschap van het mooie België leent zich uitstekend voor diverse sporten. Survival, kanoën en wandelen zijn activiteiten die je er samen met je kind(eren) prima kunt ondernemen. Het Sun & Fun team verzorgt gratis een programma met activiteiten voor de kinderen. Zo kan je er ook een keer met andere ouders op uit of gezellig samen een terrasje pakken.

 

SNP

SNP

SNP Gezinsvakanties heeft een bijzonder reisprogramma speciaal samengesteld voor ouders die een actieve en avontuurlijke vakantie samen met hun kinderen willen gaan ondernemen. Geen grootschalige campings of eenvormige vakantieparken, maar originele programma’s zoals bijvoorbeeld unieke ezeltochten, een spannende riviertocht op een zelfgemaakt houten vlot of een verblijf in een ingerichte tent op een landelijke camping met speel- en zwemfaciliteiten.

 
Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Activa Tours heeft in België een aantal aantrekkelijke fiets- en wandelreizen in haar aanbod.