Vacansoleil op ANWB Kampeerdagen

vrijdag, 15 april 2011

Vacansoleil presenteert zich tijdens de ANWB Kampeerdagen op het grote terrein bij de Ouderkerkerplas in Ouderkerk a.d. Amstel. Het evenement is dit jaar op 16 en 17 april 2011.

Bezoekers van de Vacansoleil-stand kunnen zich uitgebreid laten informeren over het aanbod van Vacansoleil: Luxe stacaravans met eigen sanitair, volledig ingerichte bungalowtenten en riante plaatsen voor de eigen caravan of tent. Vacansoleil heeft accommodaties op 360 topcampings in 16 Europese landen en is Europees marktleider in campingvakanties met eigen vervoer. De internationaal georiënteerde onderneming met het hoofdkantoor in Eindhoven is meerdere keren bekroond als beste aanbieder van campingvakanties.

De ANWB Kampeerdagen is een jaarlijks gezins-evenement dat wordt georganiseerd door de ANWB vóór de start van het kampeerseizoen. Dit jaar worden de dagen voor de 12e keer gehouden, en men rekent op ruim 25.000 bezoekers. De toegang tot het terrein is gratis.

De ANWB Kampeerdagen zijn op zaterdag 16 en zondag 17 april 2011 van 10 17 uur. Locatie: recreatiegebied Ouderkerkerplas aan de Middenweg te Ouderkerk aan de Amstel, tussen de A2 en de A9. Er gaan gratis pendelbussen vanaf NS-station Amsterdam Arena.

« Terug naar nieuwsoverzicht