Onbeperkt genieten in Plopsa Indoor Coevorden

dinsdag, 15 februari 2011

Onbeperkt genieten in Plopsa Indoor Coevorden met het Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas! Reserveer een Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas bij uw verblijf in Center Parcs De Huttenheugte. Met deze meerdagenpas heeft u gedurende uw verblijf onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden.

Boek nu een vakantie in De Huttenheugte in combinatie met de voordelige Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas. Voor de prijs van een dagticket kunt u gedurende uw hele verblijf onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevorden!

Center Parcs De Huttenheugte
Vakantiepark Huttenheugte van Center Parcs bij Emmen en Coevorden is een uitstekend park voor een vakantie met uw gezin in Drenthe. De kleintjes hebben de grootste pret in dit speelparadijs met o.a. een kinderboerderij en de Kids Klub. Voor ouders is er ook genoeg te beleven. Na een energieke dag kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of turks stoombad.
>> meer informatie over Center Parcs De Huttenheugte

Plopsa Indoor Coevorden
In Plopsa Indoor Coevorden vind je tientallen attracties voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar en ontmoet je Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson en Gert en alle andere Plopsa karakters. In dit eerste Nederlandse Plopsapark raken kinderen niet uitgekeken. Naast allerlei klimtoestellen zijn er diverse attracties te bezoeken.
>> meer informatie over Plopsa Indoor Coevorden

« Terug naar nieuwsoverzicht