Glamping in het Overijsselse Vechtdal

vrijdag, 7 januari 2011

Glamping in Beerze, volgens sommigen de mooiste plek van Nederland. Het landschap in Beerze kenmerkt zich door zandverstuivingen, jeneverbessen en oerbossen met daar dwars doorheen de rivier Vecht. Wat ooit begon met een waterpomp en een 'huuske' is uitgegroeid tot een camping met luxe sanitair, een Spa, Wellness & Fun en een overdekte speelparadijs. Deze elementen vormen de ingredienten voor een geweldige vakantie.

De laatste trend op het gebied van glamping is wellness. Een mooie designomgeving met roestvrijstalen bassins, zwembad, glijbanen en een ruime zonneweide. De borrelbanken, massagesproeiers en bruisbaden zorgen voor de nodige ontspanning. In de beautysalon worden heerlijke behandelingen gegeven. Vervolgens kunt u gebruik maken van de infrarood- en stoomcabine, een Finse en Biosauna, wellness douche, dakterras en een ontspanningsruimte met sfeervol haardvuur.

Ervaar het lodgegevoel in een van de Summerlodges. Deze safaritenten zijn luxe ingericht en onder andere voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel, vaatwasser, koelkast, vaste bedden en gezellige gaskachel. De tenten zijn gesitueerd op palen waardoor ze boven het maaiveld uitsteken; zo heeft u op de veranda een schitterend uitzicht over het glooiende terrein. 's Avonds met een glas wijn en kaarslicht is dit de ultieme plek voor geluk ...

In het prachtige Overijsselse Vechtdal waar de rivier de Vecht en de oerbossen een centrale plaats innemen. Kamperen op Beerze Bulten is 'well being' en voelt als een warm bad. Iedere kampeerplaats is voorzien van water, elektra, tv-aansluiting en afvoer. De sanitairgebouwen zijn compleet ingericht met o.a. kindervoorzieningen en vloerverwarming. Tevens bestaat de mogelijkheid om privesanitair te huren. U heeft dan de beschikking over een eigen badkamer die elke dag voor u wordt schoongemaakt.

Het nieuwe kamperen ervaar je bij Beerze Bulten

« Terug naar nieuwsoverzicht