Wintersport met kleine kinderen

maandag, 8 november 2010

Als wintersportliefhebber met kleine kinderen hoef je de wintersportvakantie niet aan je voorbij te laten gaan. Er zijn tegenwoordig genoeg kindvriendelijke wintersportplaatsen waar allerlei voorzieningen zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de kleine skiërs zijn er miniklasjes. Veel plaatsen beschikken tegenwoordig over een skischool waar de kinderen de hele dag bezig gehouden kunnen worden.

Peuters en kleuters die niet willen of nog niet kunnen skiën zullen zich op de wintersportvakantie toch uitermate goed kunnen vermaken. Ze kunnen heerlijk sleëen en ravotten in de sneeuw. Tegenwoordig zijn er ook heel wat plaatsen waar ze crèches hebben voor heel jonge kinderen.


Een onbezorgde wintersportvakantie met kleine kinderen? Boek via onze aanbevolen aanbieders!

Club Med
Club biedt geweldige All inclusive wintersportvakanties voor gezinnen met jonge kinderen aan. De kinderen kunnen skiën met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie. All inclusive wintersport: dus naast het heerlijke eten en drinken zijn ook de skilessen inbegrepen. Dit maakt de wintersport met de kinderen een heerlijke ervaring. Club Med zorgt ervoor dat de kleintjes op ludieke wijze kennismaken met sneeuw. Les krijgen, spelen, rusten, kinderen van 4 tot 11 jaar ontdekken de sneeuw en leren skiën, in hun eigen ritme.

Bizztravel
Bizztravel biedt wintersportvakanties naar meer dan 100 verschillende bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bij Bizztravel heb je de mogelijkheid uit verschillende soorten accommodaties om in te verblijven tijdens de wintersportvakantie. Chalets, appartementen, hotels en pensions zijn online te boeken. Bizztravel biedt de laagste prijs garantie op o.a. skihuur, skiles, skipas en verzekeringen.

Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties biedt een breed aanbod wintersportreizen voor gezinnen met kinderen. Cirkel Vakanties is dankzij jarenlange ervaring dé aangewezen specialist voor wintersportvakanties voor gezinnen. Het Snow & Fun team van Cirkel Vakanties organiseert gedurende de week allerlei activiteiten voor de kids. Kies je voor een wintersportvakantie met Cirkel Vakanties, dan ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Maar je geniet tevens van het gemak van een groepsreis.

Time Out Tours
Time Out Tours is dé onbetwiste specialist van wintersportvakanties in de Franse Alpen. Time Out Tours beschikt over een hecht team specialisten die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en vervolgens afstemmen op het specifieke wensenpakket. Op basis van jouw wensen stelt Time Out Tours dé ideale wintersportreis op maat voor jou samen.

Alle Wintersporthuizen
Alle Vakantiehuizen Online biedt jou een ruim aanbod wintersporthuizen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Spanje. Wintersportappartementen en wintersportchalets voor het hele gezin. Ga je met een grote groep, of wil je wat privacy en ruimte, kies dan voor een groot vrijstaand wintersportchalet. En wil je extra luxe, boek dan een chalet met sauna!

« Terug naar nieuwsoverzicht