Kleurrijk genieten op Ferienpark Grafschaft Bentheim

vrijdag, 24 september 2010

Lekker weg in de herfst, te midden van de kleurenpracht op het gezellige familiepark Grafschaft Bentheim in Uelsen in Duitsland. Eindeloos genieten met het hele gezin.

Er is heel veel te doen voor kinderen en ze zullen zich dan ook geen ogenblik vervelen op het park. Om te beginnen met onze speeltuin, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen op de verschillende speeltoestellen, terwijl u onder het genot van een drankje op het terras van het café een oogje in het zeil kunt houden. Tafeltennissen met vriendjes en vriendinnetjes of een spelletje tafelvoetbal in de kinderkeet, of voetballen op het veld zijn allemaal mogelijkheden op het park.

Het licht glooiende landschap van Grafschaft Bentheim nodigt uit tot het maken van schitterende wandelingen en fietstochten. Je kunt dagelijks kiezen uit vele mogelijkheden. Op Ferienpark Grafschaft Bentheim kan je per dag besluiten of je een fiets wilt huren die ter plaatse aanwezig is. De goed onderhouden fietsen staan ter beschikking evenals, kinderfietsen, kinderzitjes en een fietsmandje.

Ferienpark Grafschaft Bentheim is de ideale uitvalsbasis om verschillende pretparken, dierentuinen en zwembaden in de omgeving te verkennen. Nieuw in Coevorden is Plopsaland Indoor. Beleef de avonturen van Mega Mindy, Kabouter Plop, de Antenne en urenlang speelplezier. Iets verder ligt Emmen met de schitterende dierentuin Zoo Emmen. Ga op reis rond de wereld en zie de dieren uit alle landen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de prachtige vlindertuin. Ook in Emmen ligt de speelexpeditie Yucatan, beleef de wilde avonturen van piraten, vlot varen, krokodillen ontwijken, jungle tochten, kortom alles voor een geslaagde dag.

Meer informatie en aanbiedingen van Ferienpark Grafschaft Bentheim


« Terug naar nieuwsoverzicht