Wintersport vakantieparken van Landal Ski Life

zondag, 11 november 2012

Bij Landal Ski Life vindt u de mooiste wintersport vakantieparken, gelegen in prachtige gebieden. Onder meer in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Met de mooiste pistes op nog geen steenworp afstand van uw luxe en comfortabele accommodatie. De wintersport vakantieparken van Landal Ski Life zijn ideaal voor een wintersportvakantie met het hele gezin.

Wintersportvakantie met het hele gezin bij Landal Ski Life!

Zes redenen om voor uw wintersport gezinsvakantie te kiezen voor een verblijf in een van de vakantieparken van Landal Ski Life

1. Direct aan de piste
De lange latten onderbinden en wegsuizen: dat is ideaal! Daarom liggen de meeste parken van Landal Ski Life direct aan de piste, in een uitgebreid skigebied. Wordt het de blauwe, de rode of de zwarte piste vandaag?

2. Opwarmen in het zwembad
Na een actieve dag in de koude sneeuw ontspannen uw spieren in het warme zwembad. Een paar baantjes trekken, terwijl de kinderen spetteren in het kinderbad. Of met z'n allen in het bubbelbad. Bijna alle parken hebben een zwembad.

3. Van alle gemakken voorzien
Vakantie bij Landal Ski Life is zorgeloos. U eet met het hele gezin in één van de restaurants, belt de broodjesservice of sluit de dag af met een borrel in de bar. Ook hebben veel parken een minimarkt en wasserette.

4. Nog meer wintersport
Als u een dagje niet wilt skiën of snowboarden, zijn er in de omgeving van de parken van Landal Ski Life genoeg leuke dingen te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tocht met de arrenslee, rodelen of schaatsen op de ijsbaan?

5. Pure ontspanning
U gaat toch ook op vakantie om te ontstressen? Kom lekker opwarmen met het hele gezin in het Turkse stoombad of de sauna. Op een aantal parken kunt u zich eindeloos laten verwennen met een heerlijke beautybehandeling.

6. Sneeuw, zwemmen en speciale kinderclubs
Skiën in het kinderskiland, rollen, glijden, vallen en spelen in de sneeuw en daarna met z'n allen naa rhet zwembad. Het kan allemaal bij Landal Ski Life. Ook in de speciale kinderclubs kunnen de kinderen zich prima vermaken als ze even een dagje wat anders willen dan skiën.


Boek een comfortabele accommodatie van Landal Ski Life voor een wintersportvakantie met het hele gezin!« Terug naar nieuwsoverzicht