Campingvakantie op het Kroatische eiland Pag

vrijdag, 9 november 2012

Op camping Strasko in Kroatië kunt u comfortabel en kindvriendelijk kamperen met het hele gezin. Camping Strasko is voorzien van uitgebreide faciliteiten voor jong en oud en ligt op het eiland Pag voor de Kroatische kust direct aan het strand. De camping ligt net buiten het Kroatisch stadje Novalja.

Camping Strasko in Kroatië is door Kamperen met Kids beoordeeld als zeer kindvriendelijke camping. Boek voordelig uw gezinsvakantie in Kroatië online!

Camping Strasko in Kroatië is makkelijk bereikbaar en ligt aan een leuke wandelboulevard. De camping ligt in een schitterende omgeving in een bos van Dalmatische eiken, pijnbomen en olijfbomen. Het strand bij camping Strasko is ongeveer twee kilometer lang en uitermate geschikt voor kinderen. De camping heeft van alles te bieden op sportief gebied. U kunt tennissen, badmintonnen, beachvolleyballen. Verder is er een fitnessruimte en u kunt meedoen aan aerobics.

Geniet van een uitstekende gezinsvakantie op camping Strasko op het eiland Pag in Kroatië. Comfortabele campingvakanties in bungalowtenten of stacaravans!

Camping Strasko beschikt over winkels en restaurants, een supermarkt en een bakkerij. De kinderen kunnen zich op deze kindvriendelijke camping uitermate vermaken in de speeltuin, op de trampolines en op het luchtkussen. Ook is er een animatieteam aanwezig op de camping die zorgt voor vermaak voor jong en oud.

« Terug naar nieuwsoverzicht