Veel korting op midweek 12 persoons bungalow

dinsdag, 18 september 2012

U boekt al een midweek in een 12 persoons bungalow vanaf 216,-

Vakantiepark Beach Resort Makkum is schitterend gelegen aan de rand van het IJsselmeer in Friesland. Hier vindt u rust en water, onlosmakelijk verbonden met de Friese cultuur. Op vakantiepark Beach Resort Makkum bent u er echt even helemaal uit! Heerlijk op het strand wandelen en de boulevard van Makkum of schilderachtige Friese steden en dorpjes verkennen, zoals Harlingen of Hindeloopen. Vanuit dit unieke vakantiepark kunt u alle kanten op.

Geniet met de hele familie aan het IJsselmeer! Profiteer van de royale korting op de 12 persoons bungalow op vakantiepark Beach Resort Makkum en boek een midweek vakantieplezier!

De 12 persoons bungalow op Beach Resort Makkum is een ideaal vakantieverblijf om met de hele familie in te verblijven. De bungalow beschikt over alle faciliteiten voor een grote groep. samen koken en tafelen in de ruime keuken, een grote woonkamer waar u gezellig met elkaar bij de sfeerhaard een wijntje kunt drinken, 6 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond en 2 badkamers.

Maar liefst 40% korting op een midweek in de Beachvilla XL op Beach Resort Makkum. Boek deze 12 persoons bungalow voordelig online voor een comfortabele vakantie met de hele familie!


Let op: deze korting is niet van toepassing op de maanden juli en augustus, feestdagen en vakantieperiodes.

« Terug naar nieuwsoverzicht