Vakantie in het zonovergoten Portugal

dinsdag, 11 september 2012

Zon, zee, strand en een prachtige natuur zorgen ervoor dat Portugal het hele seizoen een aangename bestemming voor uw gezinsvakantie is.

Vakantie met de kinderen in de Costa Verde in Portugal
De groene Costa Verde in het noordwesten van Portugal beschikt over heerlijke zandstranden en mooie duinen. Vanuit de bergen stromen schitterende rivieren. De rivieren zijn zeer geschikt voor een boottocht met het hele gezin. De stad Porto is de belangrijkste plaats in de Costa Verde.

Vakantie met de kinderen in de Costa de Prata in Portugal
De Costa de Prata beschikt over een kuststrook van 200 kilometer. De kusstrook bestaat uit steil uit zee oprijzende rotsen en kleine zandstrandjes, maar ook lange brede zandstranden. Het binnenland van de Costa de Prata staat bekend om haar schitterende natuur.

Vakantie met de kinderen in de Algarve in Portugal
Met de prachtige stranden en mooie natuur is het landschap van de Algarve erg afwisselend. De hoofdstad van deze streek is Faro, met een oud gezellig centrum. Hier zijn restaurantjes en winkels volop aanwezig, Faro is zeker een bezoek waard. Ten westen van Faro zijn mooie zandstranden en schitterende kliffen. Ook zijn er vele leuke stadjes te vinden in de Algarve. Een ideale plek om te genieten van een zonnige vakantie.

« Terug naar nieuwsoverzicht