Gezinsvakanties bij Canvas Holidays

woensdag, 30 november 2011

Een luxe kampeervakantie bij Canvas Holidays is ideaal voor gezinnen met kinderen. Kinderen genieten van de ruimte en de vrijheid op de camping. Ook maken ze snel vakantievriendjes. Op een aantal campings organiseert Canvas Holidays kinderclubs.

Gaat u met uw baby of peuter op vakantie? Dan adviseren wij onze speciaal geselecteerde Mini-Campers campings. Op deze campings heeft u nog meer comfort en speciale voorzieningen. Hieronder vindt u meer informatie.

Voor het hele gezin: Canvas Family Extra
Op 8 campings organiseert Canvas Holidays in samenwerking met acitiviteitenspecialist In2Action Family Extra. Dit geweldige programma is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden. Van peuters tot tieners, voor alle leeftijdgroepen is er vanalles te beleven. Ook zijn er activiteiten waar u als gezin veel plezier kunt maken.
Meer informatie

Voor baby's en peuters: Canvas Mini-Campers
De eerste vakantie met uw baby of peuter kan best een beetje spannend zijn. Canvas Holidays is gewend om jonge gezinnen een ontspannen vakantie te bezorgen. De 21 Canvas Mini-Campers zijn speciaal geselecteerd op de extra voorzieningen voor uw baby of peuter, zoals het gratis baby- en peuterpakket.
Meer informatie

Voor kinderen van 4-11 jaar: Canvas Hoopi Club
Op 10 campings vindt u de Hoopi Club voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Kinderen
vermaken zich hier uitstekend met leuke activiteiten als knutselen, spooktochten en schatzoeken. Daarnaast maken ze hier spelenderwijs vakantievriendjes.
Meer informatie

Campings voor tieners
Gaat u met tieners op vakantie? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een levendige camping waar vanalles te beleven en te doen valt. Canvas Holidays heeft er een paar op een rij gezet. Op deze topcampings zullen ze zich nooit vervelen!
Meer informatie

Attractieparken
Veel Canvas campings liggen op een steenworp van de leukste attractieparken van Europa. Ga er een paar dagen tussenuit en bezoek één van deze parken, of maak onderweg een leuke tussenstop!
Meer informatie


« Terug naar nieuwsoverzicht