Unieke vakantiebelevenis op Hansapark aan zee

dinsdag, 27 september 2011

Geniet in een vakantieverblijf op Hansapark aan zee van een onvergetelijke gezinsvakantie

Vakantiepark Hansapark Resort am Meer heeft een uitstekende ligging direct aan het Oostzee-strand. Het vakantiepark ligt op ca. 90 km van Hamburg. De prijzen van de vakantieverblijven zijn exclusief de entree van het Hansa-park. Dit familiepark heeft meer dan 125 attracties in 11 themawerelden, unieke shows, 46 ha tuinkunst en de beste vakantieparkgastronomie in Duitsland. In de omgeving vindt u nog meer highlights, zoals het Panoramic zwembad Sierksdorf. En verder: duikschool, surfen, parachutespringen en nog veel meer...

Huur een comfortabel vakantieverblijf op Hansapark aan zee

Type F, MUSCHEL
2-onder-1-kap woning ca. 84 m2 voor maximaal 4 (4+0) personen. 3 kamers plus keuken.
Begane grond: keuken met eethoek, vaatwasser, oven en haard. Een slaapkamer met tweepersoonsbed, sauna met douche en wastafel. Terras. Bovenverdieping: woonkamer met kleurentelevisie en hifiset. Een slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met whirlpool, WC en wasmachine. Balkon.

Type H, HUMMER
Rijtjeshuis, ca. 82 m2 voor maximaal 6 (6+0) personen. 3,5 kamers incl. slaapgalerij.
Begane grond: woon-/eetkamer met open keuken, kleurentelevisie, hifiset en haard. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven en wasmachine. Sauna en douche. Terras. Bovenverdieping: 2 slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed. Badkamer met whirlpool en WC. Zolder: open slaapgalerij met 2 eenpersoonsbedden.

Type B, SEESTERN
Bungalow, ca. 74 m2 voor maximaal 4 (4+0) personen, 2,5 kamers incl. slaapgalerij.
Begane grond: woon-/eetkamer met open keuken, kleurentelevisie, hifiset, video, haard en compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed.
Badkamer met sauna, whirlpool en wasmachine, beschut terras Bovenverdieping: open slaapgalerij met tweepersoonsbed en klein balkon.

Type A, AUSTER
Vakantiewoning, ca 70 m2 voor maximaal 4 personen (4+0), 3 kamers, woon-/eetkamer met open keuken, kleurentelevisie, hifiset, open haard, compleet ingerichte keuken met vaatwasser en oven. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met Sauna. Balkon of terras.

Type DM, DÜNE
2-onder-1-kap woning ca. 70 m2 voor maximaal 4 (4+0) personen. Woon-/eetkamer met open keuken, kleurentelevisie, hifiset en haard. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche/wc en sauna. Terras, met uitzicht op zee.

Meer informatie over Vakantiepark Hansapark Resort am Meer


« Terug naar nieuwsoverzicht