Wintersportvakanties voor het hele gezin

vrijdag, 9 september 2011

Boekt u een wintersport vakantie bij Club Med dan is echt alles voor u geregeld, van comfortabele accommodatie tot liftpas en ski- of snowboardlessen. Over de sneeuw hoeft u zich nauwelijks zorgen te maken, de resorts van Club Med liggen vaak hoog en direct aan de piste. Daarnaast kunt u genieten van alle andere faciliteiten en activiteiten. Skipass en skilessen zijn inbegrepen in uw all inclusive vakantie.

Boek nu direct een volledig verzorgde wintersportvakantie bij Club Med!

Wintersportvakantie met kinderen
De kinderen hebben de wintersport vakantie van hun leven! Samen met leeftijdsgenootjes, onder begeleiding van een instructeur, de pistes verkennen. De resorts van Club Med voor families hebben clubs voor kinderen en jongeren met deskundige leiding door gespecialiseerde GO. In deze resorts kunnen kinderen vanaf 4 jaar de hele dag skiles krijgen op alle niveaus, van complete beginner tot en met wedstrijdskiën en diverse skidiploma's halen.

Wintersportvakantie met jongeren
Jongeren amuseren zich kostelijk tijdens de wintersportvakantie! Voor tieners van 11 t/m 17 jaar is er een speciaal wintersportprogramma voor jongeren, waarbij ze verschillende ski- en afdalingstechnieken kunnen uitproberen freestyle (bobbels, springen, snowpark, faki), freeride (skiën naast de pistes, door het bos en de poedersneeuw), snelskiën, slalom, skicross, springen en reuzenslalom. Intensief sporten en vrij zijn, dat is wat tieners verwachten van een wintersportvakantie.

Meer informatie over de wintersportvakanties van Club Med

« Terug naar nieuwsoverzicht